Musiikkileikkikoulut

Tarjoamme muskareita eri-ikäisille lapsille. Vauvaikäisten muskarit koostuvat musiikki- ja rytmileikeistä vanhemman sylissä ja lähellä, kun taas 1-2 -vuotiaiden ryhmässä liikutaan ja havainnoidaan musiikin maailmaa lapsen kehitysvaiheen mukaan. Sisarusryhmä on tarkoitettu kahdelle 0-3-vuotiaalle lapselle. Kaikissa ryhmissä musisoidaan vanhemman tai muun aikuisen kanssa. Muskarilaiset pysyvät samassa ryhmässä koko kauden.

Ohjaaja

Opettaja toimii kokenut muskariohjaaja, musiikin maisteri Ulla Silvennoinen.

Hinnat

●      Sisarusryhmä: jäsenet 95 euroa, muut 110 euroa

●      Muut ryhmät: jäsenet 65 euroa, muut 90 euroa

Ilmoittautumiset Holvi-kaupassa:

Holvi-järjestelmässä ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupassa ostamalla kerhopaikan. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Järjestelmässä sisaralennukset eivät valitettavasti ole mahdollisia.

Jäsenemme ovat saaneet alennuskoodin sähköpostitse jäsenkirjeessä. Uudet jäsenet voivat kysyä koodia sähköpostitse mll.herttoniemi@gmail.com

Aika, paikka ja ryhmät

Kevätkausi 2021 alkaa 12.1.2021. Muskarit pidetään tiistaisin Asukastalo Ankkurin tiloihissa (Paasivaarankatu 6).

Muskariryhmät kokoontuvat tiistaisin seuraavasti:

●        1–2-vuotiaat klo 9.30–10.10

●        isot vauvat (n. 7-12 kk) klo 10.20–11.00

●        alle 1-vuotiaat klo 11.10–11.50

Kerhoehdot

Tutustu MLL Herttoniemen kerhoehtoihin.