MLL Herttoniemi järjestää suojatiepäivystystä 8.-9.8.2019

7.8.2019

MLL Herttoniemi järjestää jälleen torstaina 8.8.2019 ja perjantaina 9.8.2019 aamulla suojatiepäivystystä Hertsikan ala-asteen sekä Herttoniemenrannan ala-asteen läheisyydessä. Vapaaehtoisia päivystäjiä kaivataan!

Päivystäjien kokoontuminen ja päivystys alkaa Ahmatiellä Erätorin kulmalla torstaina ja perjantaina klo 8.00 (liivit jakaa Henna Dolk-Viksten) ja Herttoniemenrannan puolella Pizza Experssin kulmalla torstaina ja perjantaina klo 8.15 (liivit jakaa Terhi Ollikainen).

 

Tarvitsemme vapaaehtoisia, joten ilmoittauduthan pikimiten lähettämällä sähköpostia mll.herttoniemi@gmail.com. Ilmoita samalla, kumman koulun päivystykseen osallistut.

Mukaan päivystämään saavat tulla niin vanhemmat, isosisarukset, mummut, papat, naapurit kuin muutkin ystävät! Osallistuminen kampanjaan vie vain puoli tuntia ja vastineeksi vapaaehtoisena kampanjaan osallistumisesta saa hyvän mielen.

Koulutien turvaajien tarkoitus on kiinnittää autoilijoiden huomio pieniin liikkujiin ja turvata pienten koululaisten suojatien ylitykset. Päivystäjien tehtävä ei ole ohjata liikennettä, vaan toimia huomion ja ajatusten herättäjinä.