Tanssikerhot

Satubaletti ja baletti

Alle kouluikäisille suunnattu satubaletti kehittää ryhmässä liikkumista musiikin mukana, musikaalisuutta, koordinaatiota ja mielikuvitusta.

Kouluikäisille tarkoitetussa baletissa harjoitellaan perusasentoja ja tanssisarjoja, rytmiikkaa, musikaalisuutta ja sanatonta ilmaisua.

Ohjaaja

Opettajana toimii tanssija ja tanssinopettaja Anni Lantto.

Hinnat

●      Satubaletti (3–5-vuotiaat): jäsenet 80 euroa, muut 105 euroa

●      Baletti (6–8-vuotiaille): jäsenet 85 euroa, muut 110 euroa

Ilmoittautumiset Holvi-kaupassa:

Holvi -järjestelmässä ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupassa ostamalla kerhopaikan. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Järjestelmässä sisaralennukset eivät valitettavasti ole mahdollisia.

Jäsenemme ovat saaneet alennuskoodin sähköpostitse jäsenkirjeessä. Uudet jäsenet voivat kysyä koodia sähköpostitse mll.herttoniemi@gmail.com

Aika, paikka ja ryhmät

Balettikerhot järjestetään keskiviikkoisin Asukastalo Ankkurin tiloihissa (Paasivaarankatu 6). Kevätkausi 2021 alkaa 13.1.2021.

Ryhmät:

●        Satubaletti 3-vuotiaat klo 16.20–17.00

●        Satubaletti 4-vuotiaat klo 17.00–17.40

●        Satubaletti 5-vuotiaat klo 17.40–18.20

●        Baletti 6–8-vuotiaat klo 18.20–19.10

Kerhoehdot

Tutustu MLL Herttoniemen kerhoehtoihin.

Dance mix -ryhmä ei valitettavasti toteutunut keväälle 2021, koska ilmoittautumisia ei tullut.